U Petrinji na igralištu “Škole nogometa” prvi puta je postavljena i puštena u rad rasvjeta. Postavljanje rasvjete jedan je od projekata koji provodi nova uprava GŠNK Mladost Petrinja i kojim se žele poboljšati aktivnosti kluba.

Puštanju u rad rasvjete prisustvovao je i gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović koji je tom prilikom podijelio trenirke limačima GŠNK Mladost Petrinja.

Želimir Krmpotić, dopredsjednik GŠNK Mladost Petrinja rekao je kako nova rasvjeta donosi i bolje uvjete za treniranje:
“Želim se zahvaliti Darinku Dumboviću, gradonačelniku Grada Petrinje i Vladi Lovrekoviću, direktoru Komunalca koji su uvelike pomogli u ovim aktivnostima.
Marko Badrić, predsjednik Petrinjskog sportskog saveza je naglasio kako je ovo je jedan od prvih koraka u poboljšanju sportskog života grada Petrinje te nastavio:
“Počeli smo prije par mjeseci dolaskom nove uprave, Petrinjski sportski savez se aktivno uključio u ovaj projekt. Vidjeli smo da ljudi koji su došli u upravu kluba imaju volju i želju da se pokrene ovaj sport u gradu. U nogometu smo kao što i znamo drugi na svijetu i on je jedan od generatora razvoja sporta te zbog toga treba ulagati u ovakve stvari. Ovo će zasigurno poboljšati trenažni proces kod djece, ona djeca koja idu u školu popodne moći će trenirati bez problema i nadam se da će izrasti novi, vrhunski igrači, novi Modrići.”

VEZANE VIJESTI
Petrinjski mališani uskoro će dobiti novo igralište

Gradonačelnik Dumbović je podržao ove aktivnosti te rekao kako je plan Grada da ima što više sportskih terena:
„Ovo je jedan sadržaj koji je kvalitetan i dobra nadgradnja za određene sportske standarde za sve generacije, a pogotovo za najmlađe. Nedavno smo postavili rasvjetu u Hrastovici, nadam se da je sljedeća destinacija Kolonija. To su sve sadržaji kojima moramo na neki način pomoći te se zahvaljujem svima koji su bili u ovim projektima dobri partneri. Ovdje je uloženo entuzijazma, ljubavi prema sportu, nogometu te svog slobodnog vremena, truda, rada, volonterskog rada i to je najvažnije, to treba cijeniti.
Napravljena je jedna dobra sinergija kluba, Grada ali i roditelja. Roditelji su ti koji nam daju podršku i ta je podrška jako važna. Roditelji su uključeni maksimalno, bez njih ne bi bilo ništa i drago mi je što su oni prepoznali novu upravu i što nova uprava uz sve napore koje ima može napraviti nadgradnju života, standarda i sportskih aktivnosti kroz zdravi život.”

VEZANE VIJESTI
Udruga Naš život organizirala druženje povodom Međunarodnog dana starijih osoba

Plan Grada Petrinje, Petrinjskog sportskog saveza i GŠNK Mladosti Petrinja je da se uređuje što više terena na kojima bi djeca mogla trenirati te da su oni u funkciji ne samo danju nego i noću.

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here