‘Izbačeni’ iz aviona: “Rekao nam je da svi moramo napustiti zrakoplov i vratiti se na check-in”

516

U zagrebačkoj Zračnoj luci “Franjo Tuđman” jučer poslijepodne je 14 putnika zamoljeno da napuste zrakoplov koji je trebao poletjeti za Bruxelles zbog neispunjavanja trenutnih pravila pružatelja usluge prijevoza, priopćila je Policijska uprava zagrebačka. 

“Jučer, 26. studenoga oko 16,35 sati zaposlenici zrakoplovne kompanije zamolili su 14 putnika da napuste prostor zrakoplova koji je trebao poletjeti za Bruxelles zbog neispunjavanja trenutnih pravila pružatelja usluge prijevoza, da bi zatim svi putnici napustili prostor zrakoplova također na zahtjev zaposlenika, poradi obavljanja dodatnih provjera i zadovoljavanja uvjeta kompanije”, navela je policija u priopćenju.

“Po obavljenoj dodatnoj provjeri, 156 putnika je zrakoplovom napustilo prostor zračne luke, dok 14 putnika nije zadovoljilo uvjete putovanja. Policijski su službenici od strane zrakoplovne kompanije pozvani na mjesto događaja u slučaju mogućeg protupravnog ponašanja kojeg nije bilo te nije bilo potrebe za postupanjem”, ističe u priopćenju Policijska uprava zagrebačka bez dodatnih pojašnjenja.

Novinski portali su objavili da je riječ o zrakoplovnoj kompaniji Ryanair. Jedna od putnica koja je bila u zrakoplovu rekla je kako im se obratio kapetan. “Rekao nam je da svi moramo napustiti zrakoplov i vratiti se na check-in radi ‘neke pogreške’ “, a što se točno dogodilo još uvijek nije poznato.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime