Izuzetan uspjeh učenika Glazbene škole Novska

575

Učenici Glazbene škole Novska ostvarili su niz zapaženih rezultata na Državnom natjecanju u Dubrovniku te Međunarodnom EPTA natjecanju za mlade pijaniste. Čestitke na ovim uspjesima danas su im uputili i čelnici Sisačko-moslavačke županije kod kojih su bili na prijemu. Prva mjesta na Državnom natjecanju u Dubrovniku osvojili su Marko Martinović na bisernici i Sebastian Debeljak na klaviru, dok je Antonio Katušić osvojio drugu nagradu, a na prestižnom Međunarodnom EPTA natjecanju za mlade pijaniste Sebastian je pak osvojio prvo mjesto, što je izuzetan uspjeh. Njima, njihovim profesorima i ravnateljici Glazbene škole na ovim uspjesima čestitao je i župan Ivo Žinić.

Na uspjeh svojih učenika iznimno su ponosni mentor Darko Čuvidić te ravnateljica Glazbene škole Novska Dunja Uroić koja se zahvalila županu na prijemu te istaknula kako je konkurencija na Državnom natjecanju bila jaka, ali tim je uspjeh njihove škole još značajniji…

TON 

Svoje dojmove s EPTA natjecanja na kojem je bio najbolji, s prisutnima je podijelio Sebastian Debeljak…

TON 

Župan je učenicima, njihovom mentoru i ravnateljici poželio još puno uspjeha , a kao podsjećanje na ovaj susret poklonio im je monografije Sisačko-moslavačke županije Zeleno – plava zipka Hrvatske.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime