Još jedan 5. Noćni malonogometni turnir Dugo Selo za Saru Elenu s cerebralnom paralizom

Sari Eleni potrbno je MOTOmed pomagala

647

U Dugom selu organizira se još jedan nogometni turnir- 5. Noćni malonogometni turnir Dugo Selo i to, ponovno, s humanitarnim karakterom, a koji će se organizirati od srijede, 30. lipnja do subote, 3. srpnja u SC-u Žanin.

-Dopustite nam da vam predstavimo Saru Elenu Hercig, našeg heroja! Stvar je vrlo jednostavna, dođite na turnir (30.6.-3.7. SC Žanin) i uz dobar provod pomozimo našoj Sari Eleni ili iskoristite podatke s plakata i pomozimo joj direktno‼️‼️ Kao i uvijek, najjači smo kada je najpotrebnije, objavljeno je na društvenim mrežama.

Ovog puta, kako su ju nazvali, mali heroj nogometnog turnira je Sara Elena Hercig. Ona jej djevojčica koja je rođena u 32. tjednu trudnoće hitnim carskim rezom zbog životne ugroženosti. Treći dan je reanimirana, a kao posljedica nastalog krvarenja u mozgu tek rođene djevojčice jedna od dijagnoza ostala je i cerebralna paraliza zbog koje joj je potrebna pomoć u vidu kupovine MOTOmed pomagala.

Cijena pomagala za koja će se prikupljati sredstva je 100 tisuća kuna, a osim sudjelovanja na turniru sredstva se uplaćuju i na žiroračun koji je otvoren kod Zagrebačke banke na ime Sara Elena Hercig- IBAN: 9823600003115656357. Prilikom uplate je potrebno naznačiti da “za donaciju”. Više podataka naznačeno je na fotografiji u nastavku.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime