KARLOVAC Ukrala novčanik pa obilazila bankomate i podizala gotovinu

Nakon što je počinila krađu osumnjičena je s jednom od otuđenih kartica u više navrata na nekoliko bankomata podigla više tisuća kuna, a potom istom tom karticom i s drugim otuđenim bankovnim karticama također na raznim bankomatima u više navrata pokušala izvršiti transakcije podizanja gotovine

115

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe, računalne prijevare i računalne prijevare u pokušaju, policijski službenici Policijske postaje Karlovac su nad 26-godišnjakinjom proveli kriminalističko istraživanje.

Naime, 26-godišnjakinju se sumnjiči da je 13. rujna iz otključanog osobnog vozila karlovačkih registracija na parkiralištu u gradskoj četvrti Drežnik-Hrnetić u Karlovcu 49-godišnjaku otuđila novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Osumnjičena je i da je nakon počinjene krađe s jednom od otuđenih kartica u više navrata na nekoliko bankomata na području Karlovca podigla više tisuća kuna, a potom istom tom karticom i s drugim otuđenim bankovnim karticama također na raznim bankomatima u više navrata pokušala je izvršiti transakcije podizanja gotovine.

Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 7.000 kuna.

Protiv 26-godišnjakinje je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno posebno izvješće.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here