KK Zibel nastupio na Prvenstvu Hrvatske

Na Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu premijerni nastup KK Zibel i brončana medalja

476

Na klizalištu Zagrebačkog velesajma dana 05. i 06. travnja 2019. godine održano je Prvenstvo Hrvatske u umjetničkom klizanju. Za napomenuti je da je ovo prvi službeni nastup klizačkog kluba „Zibel“, koji je osnovan 2017. godine, dok je 25.02.2018. godine održan prvi trening i prezentacija umjetničkog klizanja u novoj Ledenoj dvorani u Sisku.

Prvu medalju za treće mjesto u vrlo jakoj konkurenciji odnijela je seniorka Marta Sekulić. Ovaj značajan uspjeh i “probijanje leda” na najvažnijem natjecanju ne bi se pojavio bez upornog rada i stručnog vodstva trenerice, poznate klizačice prof. kineziologije Nevenke Lisak.

VEZANE VIJESTI
SISAK: Razbojništvo u trgovini mješovite robe

Ovaj uspjeh će biti poticaj za još bolje rezultate klizača, ali i priznanje za dugogodišnji rad naše trenerice, kao i daljnja motivacija upravi kluba te zahvala roditeljima-entuzijastima koji se  također trude da ovaj klub napreduje.

Od osnutka klub je otvoren za nove ideje u promicanju i postignućima na području sporta, razvijajući sportski duh svojih članova, tako da će uz potporu Hrvatskog klizačkog saveza krenuti s novom disciplinom jednoj od najatraktivnijih disciplina klizačkog svijeta, sinkroniziranim klizanjem.

VEZANE VIJESTI
VIDEO: Riješen slučaj misterioznog kombija koji vuče raketu po Zagrebu!

Trudeći se da svakodnevno pokazujunajljepše strane bavljenja ovim prekrasnim sportom, želja im je da njihovim članovima sport postane dio i način života, da kroz njega izgrade svoju osobnost, steknu radne navike i izrastu u zdrave ličnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here