KK Zibel nastupio na Prvenstvu Hrvatske

Na Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu premijerni nastup KK Zibel i brončana medalja

465

Na klizalištu Zagrebačkog velesajma dana 05. i 06. travnja 2019. godine održano je Prvenstvo Hrvatske u umjetničkom klizanju. Za napomenuti je da je ovo prvi službeni nastup klizačkog kluba „Zibel“, koji je osnovan 2017. godine, dok je 25.02.2018. godine održan prvi trening i prezentacija umjetničkog klizanja u novoj Ledenoj dvorani u Sisku.

Prvu medalju za treće mjesto u vrlo jakoj konkurenciji odnijela je seniorka Marta Sekulić. Ovaj značajan uspjeh i “probijanje leda” na najvažnijem natjecanju ne bi se pojavio bez upornog rada i stručnog vodstva trenerice, poznate klizačice prof. kineziologije Nevenke Lisak.

VEZANE VIJESTI
Praznik rada: sindikati s prosvjeda u Sisku pozvali na spašavanje preostale industrije

Ovaj uspjeh će biti poticaj za još bolje rezultate klizača, ali i priznanje za dugogodišnji rad naše trenerice, kao i daljnja motivacija upravi kluba te zahvala roditeljima-entuzijastima koji se  također trude da ovaj klub napreduje.

Od osnutka klub je otvoren za nove ideje u promicanju i postignućima na području sporta, razvijajući sportski duh svojih članova, tako da će uz potporu Hrvatskog klizačkog saveza krenuti s novom disciplinom jednoj od najatraktivnijih disciplina klizačkog svijeta, sinkroniziranim klizanjem.

Voliš kuhati?

Trudeći se da svakodnevno pokazujunajljepše strane bavljenja ovim prekrasnim sportom, želja im je da njihovim članovima sport postane dio i način života, da kroz njega izgrade svoju osobnost, steknu radne navike i izrastu u zdrave ličnosti.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here