VIDEO – Mi možemo Goričanima osigurati ‘bolje sutra’.

750

 

Koalicija SDP- HSS- HL danas je u Izbornom stožeru SDP-a u Velikoj Gorici predstavila svoje kandidate za zamjenike gradonačelnika SDP-ovog Damira Šimunića i HSS-ovog Igora Horvačića.
Koalicija SDP-HSS-HL predstavila je svoje kandidate za zamjenike gradonačelnika Velike Gorice, SDP-ovog Damira Šimunića i HSS-ovog Igora Horvačića.
Koalicijski kandidat za gradonačelnika Velike Gorice Aleksandar Horvat istaknuo je kako ovaj tim smatra timom za promjene koji će Veliku Goricu uvesti u 21. stoljeće, a Goričanima osigurati ‘bolje sutra’…
Horvat je dodao i kako Turopolje i Velika Gorica imaju veliki potencijal, koji se, tvrdi, ne iskorištava, stoga svoj program temelje na ravnomjernom razvoju grada i sela, dostojne uvjete života i rada, te resurse i politiku u službi građana…
Koalicija SDP-HSS-HL posebno će se zalagati za transparentnost, istaknuo je kandidat za zamjenika gradonačelnika, HSS-ov Igor Horvačić, osvrnuvši se i na aktualnu situaciju s gradnjom asfaltne baze u Donjoj Lomnici…
Buševčan Igor Horvačić, po zanimanju agronom, obiteljski je čovjek i izuzetno aktivan član društva. Djeluje u Ogranku seljačke sloge Buševec, DVD-u, te šahovskom i nogometnom klubu Polet.
Ponosno ističe kako je njegovo članstvo u HSS-u započelo rođenjem, jer je već njegov pradjed Ivan Robić bio istaknuti član HSS-a te bliski suradnik Vlatka Mačeka i Stjepana Radića.
Podršku Horvačiću dao je i Ilija Ćorić, tajnik HSS-a, istaknuvši kako stranka podržava progresivne snage u svome društvu, kao i progresivne snage svoga grada, a kao kompetentne ljude koji će voditi grad u tome smjeru vidi upravo aktualne kandidate Horvata, Horvačića i Šimunića.

AUDIO VIJEST

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here