Kostajnički školarci domaćini školama iz Poljske i Italije

Prvi Erasmus+ projekt

105
Foto: Grad Hrvatska Kostajnica

U razdoblju od 14. do 20. 5. 2022. godine Osnovna škola Davorina Trstenjaka Hrvatska Kostajnica bila je domaćin školama iz Poljske i Italije.

Foto: Grad Hrvatska Kostajnica

To je prvi Erasmus+ projekt, prva mobilnost projekta te se Osnovna škola Davorina Trstenjaka prvi put našla u ulozi domaćina. Iskustvo je bilo neprocjenjivo.

Foto: Facebook Osnocna škola Davorina Trstenjaka

Osnovna škola Davorina Trstenjaka upućuje zahvale svima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji projekta.

Foto: Grad Hrvatska Kostajnica

“Hvala učenicima što su bili dobri domaćini, učiteljima, tehničkom osoblju, stručnoj službi škole što su u svakom trenutku pazili da sve funkcionira kako je zamišljeno. Zahvaljujemo i  Planinarskom društvu Djed Hrvatska Kostajnica, gradonačelniku Daliboru Bišćanu i Gradu Hrvatska Kostajnica na podršci, Ekosu na predivnim livadama gdje smo ostvarili naše aktivnosti, građanima koji su svojim prisustvom uveličali Dan škole, vrijednim mamama i bakama  (a  možda i ponekom tati), što su se pobrinuli da svaki dan zasladimo predivnim kolačima.

Foto: Facebook Osnocna škola Davorina Trstenjaka

Ovakvi projekti dodatno obogaćuju iskustva sudionika kao i školski kurikulum. Prema povratnim informacijama naših gostiju, zaključujemo kako su i oni jako zadovoljni gostoprimstvom i osmišljenim aktivnostima, što nam dodatno daje vjetar u leđa koji ćemo iskoristiti da nas odvede u Italiju i Poljsku, čemu se radujemo.“

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime