Kup grada Dervente u rukama petrinjskih plesača

1232

Članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia proteklog su vikenda izvrsno odradili natjecanje u Derventi, BiH, i vratili se kući s medaljama!

U Derventi je održan bodovni turnir i Kup grada Dervente u latinsko-američkim plesovima za kategorije junior II (mladež) i youth (starija mladež), a petrinjski plesači su postigli sljedeće rezultate:
U solo natjecanju, u najmlađoj kategoriji, a u D1 kvalitativnoj kategoriji, Petra Baljak odličnim nastupom osvojila je 1. mjesto u standardnim plesovima i 2. u latinsko-američkim i novo stečenim bodovima prešla u višu D2 kategoriju.

Kod parova, Matija Baljak – Klara Autischer, u starosnoj kategoriji mlađa mladež, a u visokoj kvalitativnoj B kategoriji, također su ponijeli medalje i to u standardnim plesovima zlatnu, a u latinsko-američkim srebrnu.


U kategoriji youth (starija mladež), B kvalitativnoj kategoriji, par Jakov Bjelac – Magdalena Vidas osvojili su zlato u obje discipline, a izuzetnim nastupom uvjerljivo osvojili i Kup grada Dervente u latinsko-američkim plesovima!

Izvor/foto: PK Petrinia

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime