KUTINA: Prometna policija provela akciju na autocesti

Sankcionirana su 33 vozača koja se nisu pridržavala ograničenja brzine...

377

U četvrtak, 14. veljače od 9 do 13 sati, policijski službenici Postaje prometne policije Kutina su na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac proveli akciju usmjerenu na nadzor brzine kretanja vozila, koja je mjerena uređajem marke „Fama Laser III“. Sankcionirana su 33 vozača koja se nisu pridržavala ograničenja brzine i to 31 vozač za prekršaj vožnje od 10 do 30 km/h veće od dopuštene, te dva vozača za prekršaj vožnje od 30 do 50 km/h veće od dopuštene.

VEZANE VIJESTI
Velika Gorica postaje centar isporuka svih Amazonovih narudžbi?

Najveća brzina tijekom akcije bila je 180 km/h, izmjerena za osobni automobil marke VW, kojim je upravljao slovenski državljanin. Policijski službenici su u ovoj akciji utvrdili i po dva prekršaja nepoštivanja prometnog znaka, nekorištenja sigurnosnog pojasa tijekom vožnje i prekoračenja ukupne mase vozila.

Najava akcije u prometu

U noći sa subote na nedjelju, 16./17. veljače, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke, bit će provedena akcija usmjerena na nadzor alkoholiziranosti sudionika u prometu. Akcija će biti provedena u koordinaciji sa susjednom Policijskom upravom bjelovarsko-bilogorskom.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here