U šumi kod mjesta Husain nedaleko Kutine jutros oko 9 sati pronađeno je opožareno vozilo s tri karbonizirana tijela, a prema neslužbenim informacijama, riječ je o majci i njeno dvoje djece čiji je nestanak jučer prijavljen policiji.

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o majci M.Š. (29) i njeno dvoje maloljetne djece (1,5 i 5 godina). Najvjerojatnije je riječ o ubojstvima i samoubojstvu.

Kako prenose mediji, M.Š. je jučer pokupila djecu s čuvanja kod bake i isključila mobitel. Suprug ju je pokušao nazvati više puta, međutim, bez uspjeha, a kada se žena s djecom do večeri nije pojavila, alarmirao je rodbinu i prijatelje koji su je otišli tražiti. Inače, muškarac već dulje vremena vodi bitku s tumorom na mozgu.

O razlozima ove tragedije članovi obitelji ne žele razgovarati, a doznaje se kako M.Š. nije ostavila oproštajno pismo, niti je čime dala naslutiti što smjera.

U tijeku je očevid kojim se utvrđuje točan uzrok požara, a njime rukovodi županijski državni odvjetnik, poručuju iz policije.

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here