Kutinski strijelci na međunarodnom turniru

531

U Zagrebu je 6. prosinca održano međunarodno natjecanje u streljaštvu pod nazivom „Mladost trophy“ na kojem je sudjelovalo desetak zemalja sa svojim najboljim strijelcima.
Streljački klub Magnum iz Kutine nastupio je s pet seniora i juniora među kojima je najbolji plasman postigao Robert Sviben s trinaestim mjestom, što je obzirom na konkurenciju izvrsno, a rezultat od 368 krugova je odličan. Stjepan Sviben pogodio je 547 kr, juniori Marko Slota 553 i Ivan Žigolić 506 krugova. Juniorki Katarini Tutić ovo je bilo prvo međunarodno natjecanje, a rezultat od 336 kr. pokazuje da se Katarina ozbiljno priprema za državno prvenstvo s ciljem osvajanja medalje na Prvenstvu Hrvatske, zajedno sa svojim klupskim kolegom juniorom Markom Slota koji isto tako obećava skoro osvajanje medalja na državnoj razini.
U Kutinskom Magnumu se ozbiljno radi u svim kategorijama, a najmasovniji su najmlađi strijelci koji kroz gradsku i županijsku ligu postižu sve bolje rezultate i nekoliko ih je već ostvarilo normu za nastup na Državnom prvenstvu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime