Lana Jurčević promijenila umjetničko ime i okrenula novu stranicu u karijeri

2607
Foto: Instagram

Lana Jurčević u posljednje vrijeme počela je brinuti svoje fanove kada je prestala objavljivati novu glazbu, a najveći šok izazvala je kada je izbrisala objave sa svojeg Instagram profila.

Fanovi su nagađali da se okrenula kozmetičkoj industriji sa svojom linijom proizvoda La Piel te da je odustala od glazbene scene. No, to je potpuno suprotno od istine.

View this post on Instagram

Why have I held on so long?

A post shared by La Lana (@lalana) on

Lana je okrenula potpuno novu stranicu u svojoj karijeri i ostvarila velik uspjeh. Potpisala je ugovor s diskografskom kućom Warner Brothers, jednom od 4 najveće u svijetu. Warner Brothers stoji iza velikih zvijezda kao što su Ed Sheeran, Cardi B, Cher, Eric Clapton, Coldplay, Dua Lipa…

Lana u novo poglavlje karijere ulazi i s novim umjetničkim imenom La Lana te je pod tim istim imenom sada i njezin Instagram profil, tako da fanovi mogu odahnuti!

View this post on Instagram

Wooohooo! It’s finally happening. My childhood dream is about to become reality. 🙏🏻 I hate papers, I hate everything that has to do with paperwork, except this one – this paper has already changed my life! I have signed a contract for international music label: Warner music!! It didn’t happen yesterday, it happend 15 months ago, but I was working on it for years… Can you imagine how hard was it to be quiet and not say anything about it? Sooo guys, meet LA LANA :)) The new version of me! And welcome to the new chapter of my life! ❤️❤️❤️ It’s gonna be fun, fun, fun! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🔛🔛Wooohooo!🔛🔛 Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost. 🙏🏻 Mrzim papire, mrzim sve što ima veze sa papirima, osim ovog – ovaj mi je promijenio život: Potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću: Warner music!! To se nije dogodilo ‘jučer’, dugo, dugo se to ‘kuhalo’… A kad kažem dugo, u pitanju su bile godine. A zadnjih 15 mjeseci intenzivno. Možete li zamisliti koliko je bilo teško šutiti i ne reći nikome ništa o tome? I zato, vrijeme je da upoznate LA LANU :)) Update-anu verziju mene i dobrodošli u novo poglavlje mog života! ❤️❤️❤️ Bit će zabavno i stay tuned! I sorry ako sam vas zabrinula u zadnje vrijeme… nije bilo namjerno, ali neke nove stranice su se morale okrenuti… 🙏🏻❤️

A post shared by La Lana (@lalana) on

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime