LETOVANIĆ Na Likovnu koloniju pristiglo više od 80 radova

Likovna kolonija, izložba likovnih radova i susret osoba s invaliditetom i prijatelja

196

Udruga OSIT Anđeoska srčeka Letovanić, po prvi puta je  u sklopu projekta Srčeko srčeku u nedjelju, 3. listopada pod pokroviteljstvom Općine Lekenik organizirala Likovnu koloniju, drugu izložbu likovnih radova i treći susret osoba s invaliditetom i prijatelja u općini Lekenik.

Ove godine pristiglo je više od 80 radova djece, osoba sa invaliditetom i prijatelja iz cijele Hrvatske.

I ove godine sudionici likovne kolonije mogli su slikati s najpoznatijim slikarima i puno toga naučiti i primjeniti nova znanja u svojim radovima, dok su svi nastali radovi na koloniji donirani Udruzi za njen daljnji rad i pronalaženje adekvatnog prostora jer dosadašnji je oštećen u potresu.

Prvo mjesto osvojio je rad Ivane Krnic Čarobna roža, članice Udruge OSIT Anđeoska srčeka Letovanić i kluba Žabica Udruge OSIT Grada Siska.

Drugo mjesto pripalo je radu jesen kojeg je naslikao Ivan Vojnović, učenik OŠ 22. lipanj Sisak iz Odjeljenja djece s teškoćama u razvoju, dok je treće mjesto pripalo Dubravku Rastovac iz Inkluzije Sisak.

U kategoriji prijatelj prvo mjesto osvojila je Lana Horvat iz Mokrica.

Drugo mjesto pripalo je Nikoli Detkoviću, članu Udruge OSIT Anđeoska srčeka Letovanić, dok je treće mjesto osvojila Daria Detković, članica Udruge OSIT Anđeoska srčeka Letovanić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime