LJUBOMORA Majka platila incestuoznom ljubavniku da ubije njenu kćer (13)

387

Stravičan zločin hladnokrvnog ubojstva maloljetnice (13) dogodio se u Brazilu, a nakon policijske istrage okolnosti zločina pokazale su se krajnje bizarne.

Naime, ljubomorna majka (54) Geni Sins platila je svome 30-godišnjem ljubavniku ubojstvo svoje maloljetne kćeri (13) zbog straha da će se on zaljubiti u djevojčicu. Mladić, inače rođak monstruozne majke i maloljetne žrtve, djevojčicu je odveo u šumu kako bi tražili uskršnja jaja. Kada su ušli duboko u šumu bio je siguran da djevojčicu nitko neće čuti, pa je iskoristio priliku i silovao je. Još živu zavezao ju je konopcem za drvo i zadavio ju.

VEZANE VIJESTI
KOSOVO Policajka ubila četiri člana obitelji pa presudila sebi

Ronaldo Santos (30) policiji je rekao kako ga je njegova ljubavnica i žrtvina majka već godinama molila da ju ubije, ali da je ‘tek sad’ pokleknuo jer mu je trebao novac za platiti ratu kredita za motocikl! Dobio je oko 240 eura.

Geni i njen nećak Ronaldo u turbulentnoj su ljubavnoj vezi godinama, a posljednjih nekoliko Geni je primjetila kako Ronaldo zainteresirano gleda njenu kćer. Umjesto da o tome obavjesti policiju, Geni je svu krivnju svalila na djevojčicu i odlučila da mora umrijeti kako je incestuozni ljubavnik ne bi ostavio.

VEZANE VIJESTI
Odvjetnik Branko Šerić preuzeo obranu trostrukog ubojice iz Splita

Nakon ubojstva i Geni i Ronaldo odlučili su uskladiti priče rekavši kako je malena nestala. Policiji je bilo čudno što su nestanak prijavili tek dan nakon što je nestala.

Počeli su s istragom koja ih je dovela do mučnog otkrića.

Oboje su u pritvoru i čekaju suđenje.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here