mario m

Mario Maričković rođen je 25. rujna 1991. godine te iako je od djetinjstva uključen u rad Radio Banovine, službeno se njenom vodstvu priključuje po završetku srednje Elektrotehničke škole u Zgarebu ne tako davne 2010. godine.

Svoju karijeru započeo je kao tehničar i brinuo o jednostavnim tehničkim stvarima, no tijekom godina sazrio je u idejnog kreatora koji je zaslužan za gotovo sva grafička i tehnološka rješenja u u programu i na web-u te ono najvažnije – zakotrljao je klupko ideje o televiziji kao ekstenziji uspješnoj radio postaji.

Kao izvršni producent svakodnevno brine da je sve što prođe eterom Radio Banovine vrhunske kvalitete, šarolikog sadržaja i nikada predvidljivo.Mario Maričković 2

Sam kaže kako ovaj posao živi od 0 do 24 pa čak i kada odmara glavom mu se vrzmaju nove ideje, rješenja i inovacije: “Ne mogu zamisliti da radim bilo što drugo. Na posao ne gledam kao na nešto što se mora već kao na priliku da uvijek naučim nešto novo i iz dana u dan radim na sebi. Svaki dan donosi nešto novo i svaki novi uspijeh podsjeti me kako uvijek treba ići naprijed.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here