Mladić (21) skrivao drogu u stanu, ali i u obližnjem hidrantu

40
Arhiva Ravnateljstvo policije/Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Sumnja se da je protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina i marihuane koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na Trešnjevci, kao i unutar hidranta u stubištu stambene zgrade u kojoj je boravio.

Naime, u ponedjeljak, 23. siječnja 2023. godine oko 15 sati u Novom Zagrebu je 21-godišnjak tijekom postupanja policijskim službenicima predao plastičnu vrećicu u kojoj se nalazilo oko 0,4 grama amfetamina.

Tog su istog dana policijski službenici tijekom provođenja službenih radnji u stubištu stambene zgrade na Trešnjevci, u hidrantu koji se nalazi odmah do vrata stana u kojem osumnjičeni boravi, pronašli ukupno 384,2 grama amfetamina pakiranog u dvije plastične vrećice i jednu plastičnu kutiju, 446 grama marihuane koja je pakirana u dvije plastične vrećice  i jednu staklenku te dvije digitalne vage.

Nadalje, u utorak 24. siječnja 2023. godine su policijski službenici obavili pretragu stana na Trešnjevci u kojem su pronašli oko 5,75 grama marihuane i određenu količinu novca za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 21-godišnjaka su policijski službenici predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime