MORH: Pronađena smrtno stradala kadetkinja na HVU pala kroz prozor?

2326

U vojarni Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) “Petar Zrinski” u Zagrebu, u subotu je, u ranim jutarnjim satima pronađena smrtno stradala kadetkinja Oružanih snaga RH, objavilo je na svojim mrežnim stranicama Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH).

Riječ je o 22-godišnjoj kadetkinji M.Ć., pripadnici treće godine Kadetske bojne HVU-a, koja je pristupila u Oružane snage RH 2012. godine.

Djelatnici Kriminalističke Vojne Policije provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog nesretnog događaja, navodi MORH.

Prema prvim neslužbenim informacijama, sumnja se da je djevojka stradala najvjerojatnije pri nespretnom padu s prozora. Kako doznaje Telegram, kadetkinja je zajedno s kolegama bila na proslavi rođendana. U jednom trenutku pala je kroz otvoreni prozor.

Glasnogovornica MORH-a, Ana Bulić nije htjela otkrivati detalje istrage, samo je rekla da sve upućuje na nesretni slučaj.

“Prema dosadašnjem tijeku istrage sve upućuje da se radi o nesretnom slučaju. No, dok ne stignu nalazi obdukcije, ne možemo ništa potvrditi”, rekla je Ana Bulić, glasnogovornica MORH-a.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime