Mreža dobrote – Čestitajte Dan žena pomažući ženama u potrebi

497

Građanska inicijativa Mreža dobrote održala je u Sisku konferenciju za novinare u povodu humanitarne akcije „Čestitajte Dan žena samohranoj majci ili majci obitelji u potrebi“ koja je započela danas, a koju organiziraju u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Zadar.
Akcijom će se prikupljati pomoć za sve žene u potrebi čije priče se mogu pronaći putem Facebook stranice ove inicijative, ali također i za zaposlenice Adrije tvornice ribe Zadar koje već 6 mjeseci nisu primile plaću za svoj rad.
„Mala djela pomnožena s milijunima ljudi mogu promijeniti svijet“ moto je Mreže dobrote, građanske inicijative koja je pokrenuta na Facebok-u s jednom namjerom, pomoći onima kojima je to potrebno, podsjetila je Andrea Sigur iz Mreže dobrote…

TON 

Tako je i ova akcija potekla od nekolicine entuzijasta s Mreže dobrote kao reakcija na apele za pomoć upućene od radnica Adrije tvornice ribe Zadar, ali i sve ostale žene koje se nalaze u potrebi. Akcija je s razlogom pokrenuta upravo na Dan žena, a njen je cilj, kako je pojasnila Snježana Sužnjević Vago, pozvati na solidarnost prema ženama koje su se našle u oskudici bilo da se radi o samohranim majkama s više djece, nezaposlenim ženama ili ženama radnicama koje su u neprilici da ne primaju plaću za svoj rad…

TON

Akcije će se provoditi do 22. ožujka, a pomoć će se prikupljati novčano uplatama na broj žiro računa Gradskog Crvenog križa Zadar koji se može pronaći na Facebook stranici Mreže dobrote te slanjem paketa s hranom i higijenskim potrepštinama na adresu zadarskog Crvenog križa Obala kneza Branimira 4d, 23000 Zadar.
Građanska inicijativa Mreža dobrote pozvala je donatore da svakako posjete njihove stranice gdje mogu pronaći adrese obitelji koje se nalaze na listi potrebitih te daruju neku od obitelji po vlastitom izboru.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime