Na Javnoj dražbi i naplatne kućice

Na Javnoj dražbi naći će se stari automobili, kamioni i plugovi... Ali i posipači te naplatne kućice

698
Foto: TRCZ

Automobili, kosilice, plugovi, kamioni… Ali i naplatne kućice i posipači! Sve se to može kupiti na Javnoj dražbi koja će biti održana u zagrebačkim Sesvetama.

Licitacije u Hrvatskoj na kojima se mogu kupiti različite vrste vozila nisu rijetkost, ali prilika da postanete vlasnik naplatne kućice ne pruža se svaki dan. A upravo će oni najdosljedniji postati vlasnicima šest naplatnih kućica koje ćemo u budućnosti možda viđati kao mini pekare, kioske sa sladoledom ili pak mini barove.

VEZANE VIJESTI
Produžen moratorij na prodaju hrvatskog zemljišta strancima

Početne cijene prepoznatljivih žutih kućica su 2.600 kuna i 5.400 kuna, dok vlasnikom posipača možete postati već za 1.800 kuna.

Javnu dražbu organizira tvrtka TRCZ automobili, a uvjet je plaćanje jamčevine koja iznosi 10 posto od početne cijene, odnosno minimalno 200 kuna.

Ne licitirate li na dražbi nakon uplate jamčevine za određeni predmet, smatrat će se da ste odustali od kupovine i jamčevina vam neće biti vraćena.

Također, kupac je dužan platiti 25% poreza na izlicitiranu cijenu.

VEZANE VIJESTI
Texmarket sutra otvara svoja vrata Siščanima

U ponudi je blizu 200 predmeta i vjerujemo da će Javna dražba biti iznimno zanimljiva. Ako ni zbog čega drugoga, neki će uskoro vaditi novčanik i izvan autoceste, jednostavno iz navike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here