Na Velesajmu od sada cijepljenje i vikendom

Cijepljenje od sada u dva nova paviljona

146
29.10.2021., Zagreb - Cijepljenje protiv covida-19 na Zagrebackom velesajmu bit ce od 2. studenoga moguce u paviljonima 8a i 9, umjesto kao dosad u paviljonu 6.

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević najavio je da će se na cjepnom punktu na Zagrebačkom velesajmu građani moći cijepiti svaki dan, a iz dosadašnjeg paviljona cijepljenje je preseljeno u dva nova kako građani ne bi čekali u redovima na otvorenom.

“Tijekom vikenda radili smo na preseljenju punkta za masovno cijepljenje. To smo napravili zbog sve hladnijeg vremena”, kazao je Tomašević na Zagrebačkom velesajmu.

Najavio da će se na Velesajmu građani moći cijepiti svakim danom, utorkom i četvrtkom od 14,30 do 19,30 sati, a ostalim danima od 8 do podneva, a ukoliko za to bude potrebe, kapaciteti za cijepljenje će se i dodatno proširiti.

Tomašević je u utorak obišao preseljeni punkt te istaknuo da će cijeli paviljon 9 služiti za čekanje i prijem građana, dok će se cijepljenje provoditi u paviljonu 8a koji je naslonjen na njega.

Istaknuo je da su prema sadašnjim podacima, u Zagrebu dvije od tri odrasle osobe cijepljene barem prvom dozom.

“Cijepljenje je najbolja zaštita, ali nije jedina epidemiološka mjera”, poručio je te pozvao građane da se cijepe, ali i da se pridržavaju epidemioloških mjera. Najavio je i kako će se osobno, potkraj studenog, cijepiti trećom dozom cjepiva.

Tomašević je obišao i novootvoreni punkt za Drive-in testiranje, do kojega se na Zagrebačkog velesajmu dolazi kroz ulaz Zapad 2, dodavši da sada postoje dva drive-in punkta – na Velesajmu i u Mirogojskoj 16.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime