Najava humanitarne modne revije ˝Obrtnici za djecu˝

U emisiji "Halo, doktore" razgovaramo o humanitarnoj modnoj reviji koom će se prikupljati sredstva za Odjel pedijatrije Opće bolnice ˝Dr. Ivo Pedišić˝ Sisak

739

Udruženje obrtnika Sisak organizator je humanitarne modne revije ˝Obrtnici za djecu˝ koja će biti održanai u ponedjeljak, 17. lipnja s početkom u 19:30 sati u restoranu ˝Stari grad˝ Sisak.

Prodajom ulaznica prikupljaju se financijska sredstva za nabavu monitora za nadzor vitalnih funkcija potrebnog Odjelu pedijatrije Opće bolnice ˝Dr. Ivo Pedišić˝ Sisak. Humanitarna akcija pokrenuta je na inicijativu dr. Željke Josić, koja je i glavni suorganizator ovog događanja. Na reviji će biti predstavljene haljine koje će za ovu plemenitu svrhu ustupiti obrtnice, krojačice s područja Sisačko-moslavačke županije.

VEZANE VIJESTI
VOZAČI OPREZ: Akcija u prometu

Svi oni koji žele pomoći kupnju uređaja koji omogućuje kvalitetnije liječenje i bolju skrb za našu djecu, a nisu u mogućnosti doći na modnu reviju, svoju podršku ovoj akciji mogu dati uplatom financijskih sredstava u proizvoljnom iznosu na humanitarni račun akcije IBAN HR4124070001500005763, otvoren kod OTP banke, s naznakom ˝Obrtnici za djecu˝. Uplate je moguće izvršiti zaključno do 17.08.2019. godine.

Modnu reviju najavili su incijatorica ove akcije dr. Željka Josić, voditelj Odjela pedijatrije Opće bolnice “Dr. Ivo Pedišić” Sisak dr. Goran Kuzmac te predsjednica Udruženja obrtnika Sisak Ivanka Čačić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here