Napadnut zastupnik SDP-a Hajduković, napadač priveden

647
Foto: Facebook D. Hajduković

Predsjednik osječko-baranjskog SDP-a i zastupnik u prošlom sazivu Hrvatskog sabora Domagoj Hajduković jučer je fizički napadnut u Osijeku i lakše ozlijeđen, a njegov napadač je uhićen, doznaje se iz osječko-baranjske policije.

Ne navodeći identitet napadača i žrtve policija je izvijestila kako je 7. lipnja oko 17,30 sati, policija putem telefona zaprimila prijavu 39-godišnjaka, da ga je na ulici verbalno i fizički napao njemu poznati muškarac. Večernji list doznaje kako je riječ o Hajdukovićevu prijatelju. Prijavitelj je zatražio liječničku pomoć u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC), gdje su mu liječnici konstatirali  lakše tjelesne ozljede.

U službene prostorije policije potom je doveden i uhićen 26-godišnjak, za kojega je prijavitelj naveo da ga je verbalno i fizički napao.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja,  26-godišnji osumnjičenik će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku. Policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kaznena djela nanošenje tjelesne ozljede i nasilja u obitelji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime