Nastavljaju se radovi na asfaltiranju u Petrinji i Mošćenici

1055
Izvor: FB Rad za naš grad

Nakon završenih priprema pojedinih ulica gdje je okončana Aglomeracija intenzivno se radi na nastavku radova na asfaltiranju.

Do sada su asfaltirane ulice Rokova i Matije Filjaka, a za Mačekovu ulicu napravljene su posljednje pripreme pred današnje asfaltiranje.

Izvor: FB Rad za naš grad
Izvor: FB Rad za naš grad

Radove je obišao gradonačelnik Darinko Dumbović sa suradnicima gdje je razgovarao sa izvođačima o tijeku radova. Više o radovima, rekao je direktor petrinjskog Komunalca Vlado Lovreković.

“Asfaltirali smo Rokovu ulicu u dužini od 350 metara. Ukupno je to oko 1200 kvadrata. Vrijednost radova s pripremom je oko 350 tisuća kuna. Pripremne radove izvodio je Komunalac, a asfaltiranje Ceste Sisak. Aglomeracija u financiranju sudjeluje u visini od 50%.”.

Na radove se osvrnuo i direktor Cesta Sisak Željko Marjanović.

“Mi u okviru projekta Aglomeracije ovaj tjedan asfaltiramo više od 10 tisuća metara kvadratnih što na području Mošćenice, što na području Petrinje. Sljedeći tjedan ćemo asfaltirati više od 8 tisuća kvadrata uključujući i državnu cestu u dijelu Mošćenice. Ceste Sisak su zadovoljne kao izvođač radova na području Grada Petrinje iz razloga što smo uspostavili dosta dobru suradnju s gradom, Komunalcem i Kolektorom. Nadamo se da ćemo do prvih jesenjih kiša završiti preko 15 tisuća kvadrata asfaltiranja.”

Nakon obilaska Rokove ulice, gradonačelnik Dumbović i suradnici obišli su ulicu Matije Filjaka sa odvojcima gdje je asfaltiranje također pri kraju, a strojevi se u utorak sele u Ulicu Vlatka Mačeka.

Izvor: FB Rad za naš grad
Izvor: FB Rad za naš grad

Direktor tvrtke Privreda d.o.o. Zoran Zechner izrazio je zadovoljstvo i poslom učinjenim u Mošćenici gdje se radi na ukupno četiri ulice u duljini 1500 m.

Izvor: FB Rad za naš grad

Riječ je o ulicama Ljudevita Posavskog, Hrvatskih branitelja, kneza Branimira i Radićevoj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here