Nataša i Velimir uspješni paraolimpijci koji pomiču granice, a Velimir čak do Tokija!

Gradonačelnik Krešimir Ačkar iznimno je ponosan na uspjehe Nataše i Velimira. Velimir se priprema za važno prvenstvo u Tokiju

298

Nataša Sobočan i Velimir Šandor svakako su ponos Velike Gorice kao uspješni paraolimpijci, veliki borci…

 

Osvojena 3.mjesta u Poljskoj te općenito sve njihove uspjehe do sada, danas je prigodno nagradio gradonačelnik grada Velike Gorice Krešimir Ačkar.

 

Velimir i Nataša imaju velike ambicije, koliko god njihov uspjeh bio velik, smatraju, kako uvijek mogu bolje.

 

Velimir Šandor, osvrnuo se na prvenstvo u poljskoj kao i na ono koje ga očekuje u Tokiju, a smatra kako je konkurencija velika, no vjeruje u svoj uspjeh.

 

 

Nataša je nekada nizala uspjehe i u plivanju, sada karijeru gradi dalje u bacanju kugle. Bez obzira, kako i sama kaže, što je za nju Tokijo daleko, ima planove za prvenstvo u Parizu.

 

Gradonačelnik Krešimir Ačkar iznimno je ponosan na uspjehe Nataše i Velimira, vidi ih kao prekrasne ljude koji ovdje nisu samo ambasadori nego i motiv svim ljudima s invaliditetom, a kao takvi, smatra, daju im smisao te pomiču granice.

 

Također gradonačelnik se osvrnuo na prigodne poklone koje im je uručio, kao i na poligon koji je napravljen u sportsko rekreacijskom centru u Velikoj Gorici, koji će ove godine zasjati za nacionalno prvenstvo. Gradonačelnik će i dalje pružati podršku i poticaje, kako bi daljnji razvoj ovakvih boraca, poput Nataše i Velimira, bio što bolji.

 

 

Predsjednica velikogoričkog Sportskog saveza osoba s invaliditetom, Mirjana Lučić kazala je, između ostaloga, kako bi volje da se sport osoba s invaliditetom u budućnosti još više cijeni. Ponosna je na rezultate, velike rezultate Nataše i Velimira. Također vjeruje kako Velimir ima velike šanse postići odličan uspjeh i u Tokiju.

 

Predsjednica Lučić također je najavila kakav nas lijepi događaj očekuje u Velikoj Gorici 25.07., onaj isti kojeg je spomenuo i gradonačelnik, nacionalno prvenstvo u Velikoj Gorici. Naime u srpnju, u Veliku Goricu stižu najbolji Hrvatski sportaši s invaliditetom. Ujedno će to biti i posljednja provjera njihove forme prije odlaska u Tokijo.

 

Naši rekorderi nastavljaju sa svojim pripremama, a njihovi ciljevi, one koje žele ostvariti, impresivni su. Želimo im puno uspjeha i sreće!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime