Nova odličja za kutinski Magnum

325

U Opatiji je u subotu 7. svibnja 2016. godine održano Prvenstvo Hrvatske za kadete u gađanju iz zračnog pištolja. Na prvenstvu su nastupile kadetkinje Streljačkog kluba Magnum iz Kutine koje su već dvije godine odlične u školi streljaštva, a sada su svoj kvalitetan rad i stečeno znanje potvrdile na Državnom prvenstvu.
Izvrsnim rezultatom od 171 kruga iznenadila ja Kutinčanka Lana Butković s drugim osvojenim mjestom u meču kao odličnim raspucavanjem za medalje u finalu prvenstva gdje je potvrdila sigurnost i osvojila srebrnu medalju. Njena klupska kolegica Irena Sandrin osvojila je  šesto mjesto, dok je treća članica Magnumove kadetske ekipe Lucija Kostelac zauzela osamnaesto mjesto. Ekipno je kutinska ekipa kadetkinja bila treća.
Trener i voditelj škole streljaštva u kutinskom Streljačkom klubu Magnum Robert Sviben izuzetno je zadovoljan rezultatom kao i ukupnim radom  najmlađih strijelaca, a sam uspjeh na PH govori o kvalitetnom i predanom  radu u klubu.

VEZANE VIJESTI
KUTINA: Održana svečana dodjela odluka o sufinanciranju učenika SMŽ

Magnum 2Pred najmlađim strijelcima još je nekoliko natjecanja  u Gradskoj i Županijskoj ligi, škola streljaštva traje sve do školskog raspusta, a na jesen se kreće s pripremama za novu natjecateljsku sezonu te počinje i nova sezona škole streljaštva kada će Streljački klub Magnum ponovno biti u svim osnovnim školama i pripremati novu selekciju najmlađih strijelaca za školu streljaštva.

Magnum 3

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here