Neuropsihijatrijska bolnica „Dr. Ivan Barbot“ iz Popovače, čiji je vlasnik Sisačko-moslavačka županija, u skoro bi vrijeme ponovno trebala u funkciju staviti Odjel palijativne skrbi u Ravniku, naselju u blizini Popovače. Naime, u Ravniku je 20. travnja predstavljeno idejno rješenje Odjela za palijativnu skrb, čime bi se na najbolji mogući način reaktivirao ovaj dislocirani prostor u vlasništvu Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“ Popovača. Prostor je, u pratnji ravnateljice bolnice  dr. Marine Kovač i projektanta Rajka Kolarića, obišao sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa suradnicima.

VEZANE VIJESTI
Skoro 900 milijuna kuna za korisnike proračuna

TONSKI PRILOG:

Neuropsihijatrijska bolnica  „Dr. Ivan Barbot“ Popovača širi svoje usluge pa je tako nedavno nabavljen novi uređaj za kolonoskopiju, a vozni park bolnice je pak bogatiji za dva nova vozila vrijedna oko 470 tisuća kuna, rečeno je  prilikom posjeta sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića bolnici.

TONSKI PRILOG:

Osim toga bolnica ima u svom vlasništvu, u samom centru Popovače, pet stanova koje namjerava ponuditi liječnicima za stambeno zbrinjavanje, najavio je prilikom obilaska jednog od stanova sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

VEZANE VIJESTI
Zavod za hitnu medicinu SMŽ bogatiji za dva vozila za sanitetski prijevoz teže ozlijeđenih pacijenata

TONSKI PRILOG:

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here