Od trojice mladića u autu niti jedan nije pomogao Lauri

2288

Sa 22-godišnjim vozačem D.P. koji je u srijedu navečer s gotovo promilom alkohola u krvi usmrtio Lauru ( 14) bila su dvojica prijatelja D. L. (23) i T. E. (20).

Mladić iz Dugog Sela Peugeotom 206 udario je djevojčicu nakon čega niti on ni prijatelji nisu izašli iz auta kako bi joj pomogli. Vozač se ipak vratio na mjesto nesreće, ali samo kako bi pokupio registracijske pločice koje su mu od siline udarca pale, međutim netko od okupljenih ipak je uspio zapisati registracijsku oznaku.

VEZANE VIJESTI
VELIKA LUDINA U prometnoj nesreći teško ozlijeđen vozač (19)

Kako se doznaje, vozaču prijeti 12 godina zatvora, a zbog vraćanja na mjesto nezgode i uzimanja registracijske tablice, kako bi se spriječilo dokazivanje o učinjenoj šteti, prijeti i do 8 godina zatvora. Dvojici mladića, koji su također bili u Peugeotu, prijeti do 3 godine zatvora zbog neprijavljivanja nesreće.

Podsjetimo, teška prometna nesreća u kojoj je stradala Laura (14) dogodila se  u srijedu oko 21,55 sata u ulici Kneza Branimira , a vozač je pobjegao je s mjesta nesreće, međutim policajci su ga ubrzo uhvatili.

Vozaču je izmjereno 0,9 promila alkohola, izvijestila je zagrebačka policija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here