Odličan rezultat MK Velika Gorica na Prvenstvu Hrvatske

Četiri medalje na Prvenstvu Hrvatske

569

U Virovitici je u subotu, 2. studenog održano Prvenstvo Hrvatske u krosu. U konkurenciji 20 klubova iz cijele Lijepe naše nastupio je i Maraton klub Velika Gorica sa 13 predstavnika Atletske škole te ostvario izvanredan uspjeh osvojivši tri srebra i broncu.

Prvo je mlađa juniorka Nina Vuković osvojila srebro u utrci od 3000 m. Odmah nakon toga limač Ivan Toma Aščić osvojio je srebro u utrci od 800 m. Nakon Ivana, u najjačoj konkurenciji mlađih kadetkinja, Tena Petračić osvojila je srebro u utrci od 1000 m. Berbu medalja za članove Kluba zaključila je limačica Zeta Hečimović Obradović koja je osvojila broncu u utrci od 800 m.

Treba napomenuti sjajan plasman Tene Martinec (7. mjesto), Livie Debelić (8. mjesto), Eme Vuković (12. mjesto), Ive Karlović Papak (17. mjesto), Tare Petračić (24. mjesto) te Lucije Breljak u najjačoj konkurenciji mlađih kadetkinja u utrci od 1000 m. Od predstavnika MK Velika Gorica još su nastupili i kadet Martin Marčec i kadetkinja Lucija Sever na 2000 m dok je Anja Petračić u konkurenciji mlađih juniorka osvojila 11. mjesto.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here