Odličan vikend za JAK!

150

Prvi vikend svibnja bio je vrlo uspješan za članove Jasenovačkog atletskog kluba. U petak su najmlađi nastupili na kvalifikacijama ERSTE plave lige u Zagrebu, gdje su osvojili tri odličja i ostvarili čak 8 plasmana među prvih 10. Najuspješniji su bili: Matea Lončar koja je osvojila 2. mjesto kod učenica 4. razreda u bacanju vorteka, a Mihael Prelesnik je osvojio čak dvije medalje kod učenika 3. Razreda: bio je najbrži na 300 m i drugi na 60 m. Njih dvoje su izborili nastup na finalu Erste lige, koje će će održati na “Hanžekovićevom mitingu” 6. rujna.
U nedjelju je održano 2. kolo Hrvatske atletske lige sjever (HALS) za mlađe kategorije, a ovoga puta nastupili su samo Patrik Balić i Marina Tomić. Patrik je osvojio 3. mjesto u bacanju kugle kod starijih kadeta. Marina je otrčala izvanredno na 300 m prepone te postavila je novi klupski rekord i najbrže kadetsko vrijeme u Hrvatskoj u posljednjih pet godina: 45,02 sekunde.

VEZANE VIJESTI
Aktualno: Svjetski dan zdravlja

JAK“Iza nas je odličan vikend, posebno veseli napredak ovih mlađih nada”, rekao je trener Šepović i dodao da dobri rezultati Marine Tomić odavno više nisu iznenađenje, a ovaj rezultat je pokazatelj da su u pripremnom dijelu sezone dobro radili. Već sljedeći vikend je novi izazov pred članovima JAK-a: u Čakovcu se održava Prvenstvo Hrvatske u višebojima, na kojem će Marina i Silvija Alich pokušati doći do medalje.

JAK 3

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here