Degustrirali smo štrukle, obišli gastro ponudu, OPG-ove i izložbu, sudjelovali u Igrama, podijelili nagrade najboljima, zaplesali i odlično se zabavili:


Jučer, 20. lipnja, u Buševcu je održana “najukusnija” manifestacija na ovim područjima – već tradicionalna Buševska štruklijada, koju je 4. godinu zaredom organiziralo vrijedno Društvo žena Buševec.

Najbolje štrukle i ove je godine spravila Ivana Belošević, a osim ukusnih štrukli posjetitelji su imali prilike uživati i u brojnim drugim specijalitetima bogate gastro ponude; gulašu, kotlovini, roštilju, domaćoj gibanici…

VEZANE VIJESTI
Društvo žena Buševec i dalje pomaže - Traže smještaj za dvije obitelji s područja Buševca ili Vukovine

Kao i prijašnjih godina najviše je smijeha izazvalo natjecanje u starim seoskim igrama; zabijanju čavla, vožnja u tačkama, piljenje drva, skakanje u vrećama i rulanje kukuruza.

Manifestaciju su svojom ponudom upotpunili i  OPG-ovci. Uz bogatu gastro ponudu posjetitelje je dočekala i jedna novina-  Izložba umjetnice Marije Glavičić Počuć koja slika ustima i nogama.

Dodajmo kako je tijekom Štruklijade prodano čak 4000 štrukli, a novac koji su vrijedne žene Društva prikupile ide u humanitarne svrhe.

Brojne posjetitelje zabavljali su Dinacordi- Luna Band!

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here