Ogroman kontejner utovarili na vozilo i pobjegli

Utovarili kompletan kontejner i ukrali ga

127
Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom i 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Naime, sumnja se da su osumnjičeni sredinom srpnja 2021. godine u popodnevnim satima po prethodnom dogovoru i namjerom ostvarivanja protupravne imovinske došli u mjesto Toplice na području Jastrebarskog, a zatim su prišli metalnom kontejneru (veličine cca 15m2) ispunjenom raznim elektromaterijalom u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba.

Osumnjičeni su potom otuđili kompletan kontejner na način da su ga utovarili na teretni automobil marke MAN zagrebačkih registarskih oznaka te se udaljili s mjesta počinjenja, počinivši materijalnu štetu u iznosu od 60.000 kuna.

Policijski službenici su tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja kod 23-godišnjaka pronašli otuđeni kontejner te ga vratili oštećenom trgovačkom društvu, dodaju iz policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime