OPĆINA DUBRAVA Nastavlja se projekt izgradnje Regionalnog centra za razvoj stočarstva

Općina je prošlu godinu završila s viškom prihoda od gotovo 3,3 milijuna kuna

87

U prostorijama Kulturnog centra u općini Dubrava održana je u utorak, 7. ožujka 18. redovna sjednica Općinskog vijeća. Na Dnevnom redu našlo se 14 točaka.

Da se puno radi, potvrdilo je jednoglasno usvajanje polugodišnjeg Izvješća načelnika Općine Tomislava Okroše:

“Puno se radi, nismo ni na pola mandata, a već smo 18 sjednica odradili. Sve točke Dnevnog reda su usvojene, a veseli me što je većina njih jednoglasno usvojeno. Moje Izvješće o radu za šestomjesečni period, druge polovice 2022. godine je usvojena jednoglasno.

Posebno bih izdvojio pete izmjene i dopune Prostornog plana uređenja općine Dubrava. To su stvarno jedne sveobuhvatne izmjene. Dosta dugo se to pripremalo, dosta dugo se usklađivao i neki dan smo dobili završno zeleno svjetlo, mišljenje Zagrebačke županije. Bilo je više od 35 zahtjeva od kojih su većina usvojeni što fizičkih, što pravnih osoba, a ide se u vidu olakšavanja omogućavanja povećanja gospodarske aktivnosti na području naše općine.

Posebno veseli što smo tim izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja naše općine omogućili nastavak velikog projekta, a vjerujem i izgradnje Regionalnog centra za razvoj stočarstva u Dubravi.”

Odlično se gospodarilo i s općinskim financijama te se pokazalo u Izvješću o Godišnjem izvršenju proračuna za 2022. godinu da je Općina godinu završila s viškom prihoda od gotovo 3,3 milijuna kuna.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime