Policijski službenici Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke, u suradnji s policijskim službenicima II. Policijske postaje Zagreb, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio pokušaj ubojstva na štetu 37-godišnjaka.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je u nedjelju, 7. svibnja oko 0.10 sati osumnjičeni došao na adresu u Ulicu Dobriše Cesarića te čekao do 2.53 sati kada je na parkiralište došao oštećeni u osobnom automobilu chrysler 300 zagrebačkih registracijskih oznaka. Tada je osumnjičeni došao do vozila i u namjeri da usmrti 37-godišnjaka, ispalio nekoliko hitaca prema vozilu i pritom ga teško ozlijedio. Teško ozlijeđenom 37-godišnjaku liječnička pomoć pružena je u KBC Sestre milosrdnice. Temeljem naloga suda policijski službenici su pretragom stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašli sredstvo počinjenja kaznenog djela-revolver.

VEZANE VIJESTI
Dolijao muškarac koji je otvorenim plamenom izazivao požare

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni će biti predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnijeta kaznena prijava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here