Osumnjičeni za provalu u srednju školu u Petrinji predani policiji

Obavljene su pretrage domova i drugih prostorija kod osumnjičenih kada su i pronađeni ukradeni predmeti

169
Foto: ilustracija

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića starosti 19 i 20 godina koje se sumnjiči da su u razdoblju od 16. do 20. rujna, u ulici Ivana Gundulića u Petrinji, provalili u srednju školu koja je nakon potresa proglašena neuporabljivom i ukrali veću količinu računalne opreme, navode u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, po nalogu suda, obavljene su pretrage domova i drugih prostorija kod osumnjičenih kod kojih je pronađen i privremeno oduzet dio ukradenih predmeta.

Po dostavljenom odštetnom zahtjevu materijalna šteta se procjenjuje na 100.000 kuna. Prilikom pretrage doma kod 21-godišnjaka je pronađen i privremeno oduzet 1 gram droge marihuane.

-Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni su zbog teške krađe uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, dok će protiv 21-godišnjaka biti podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, dodaju iz policije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime