Otkriven i pronađen mladić koji je, uz pomoć trojice drugih, vršnjaka napao u parku i otuđio mu bicikl

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Razbojništvo“

191

Sumnja se da je 10. listopada još prošle godine, oko 5.30 sati u parku u Paromlinskoj ulici, 22-godišnjak došao do parka biciklom te mu je u jednom trenutku prišao tada nepoznati počinitelj koji se prethodno nalazio u grupi od više osoba.

Nakon što mu se površno verbalno obratio, verbalno ga je i napao te odmah potom i fizički, naveli su iz Policijske uprave zagrebačke.

Oštećeni 22-godišnjak mu se pritom suprotstavio, međutim, tada su im prišla još trojica muškaraca s kojima se napadač ranije nalazio te su ga svi zajedno nastavili fizički napadati da bi mu potom otuđili bicikl vrijedan oko 6000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dok se kriminalističko istraživanje nastavlja s ciljem utvrđivanja ostalih sudionika ovog događaja, objasnili su iz policije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime