PETRINJA Počelo asfaltiranje Ulice pukovnika Predraga Matanovića

Ulica će kroz par dana biti u potpunosti završena te će građanima dati onaj standard i kvalitetu života kakvu i zaslužuju, poručio je gradonačelnik

85

Nakon završenih radova na vodovodnoj mreži i odvodnji u sklopu projekta Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture, nastavlja se asfaltiranje ulica u Petrinji. Ovog puta na red je došla Ulica pukovnika Predraga Matanovića . Radove je sa suradnicima 13. srpnja obišao petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

“Asfaltiranje ide svojim tijekom i to me veseli. Koju god da ulicu napravimo, ostali pitaju kad će njihova. U zadnje je vrijeme bilo puno pitanja i za ovu ulicu. Korak po korak, danas smo na ovom velikom gradilištu, ulice koja će imati pet metara širinu,a dužine je 1200 metara. To ješest tisuća m² asfalta, što je velika količina za koju su se u Kolektoru operativno pripremili sa svojim kooperantima. Ja im želim lijepo vrijeme i da nastave raditi u u ovakvom kontinuitetu, po pravilima struke i onako kako nalažu europski standardi.”

Dumbović je zaključio kako je uvjeren da će kroz par dana ova ulica biti u potpunosti završena te građanima dati onaj standard i kvalitetu života u ovom dijelu gradu kakvu i zaslužuju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here