PETRINJA Teška prometna nesreća sa smrtnom posljedicom, policija izvijestila o detaljima

U mjestu Novo Selište na petrinjskom području dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila

248
JVP Grada Petrinje

Jučer, 21. travnja oko 15.40 sati, na petrinjskom području u mjestu Novo Selište, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Do nesreće je došlo kada je 62-godišnjak upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija krećući se iz smjera Petrinje u smjeru mjesta Župić. On je po izlasku iz zavoja, vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, nakon čega je naglo skrenuo na prometnu traku kojom se prije kretao, uslijed čega je vozilom udario u osobno vozilo zagrebačkih registracija koje se kretalo iz suprotnog smjera kojim je upravljao 41-godišnjak, a koji je neposredno prije nesreće, izbjegavajuću sudar, vozilom prešao na suprotnu prometnu traku. U osobnom vozilu zagrebačkih registracija kao suvozač se nalazio 50-godišnji muškarac. Sudionici ove prometne nesreće su prevezeni u sisačku Opću bolnicu, gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo 62-godišnjak, dok su 50-godišnjaku okvalificirane teške tjelesne ozljede, a 41-godišnjaku lake, obavijestili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

JVP Grada Petrinje

Očevid na mjestu događaja uz policijske službenike vodila je zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku po čijem nalogu su vozila oduzeta, dok su sudionicima izuzeti uzorci krvi i urina koji će biti dostavljeni na vještačenje.
U vremenu od 15.45 do 19.40 sati državna cesta D37 je bila zatvorena za sav promet, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Po dovršenim policijskim izvidima policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće na državnoodvjetničku meritornu odluku, dodali su iz policije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here