Petrinjska Mladost dobila licencu za 2. HNL

Mladostaši marljivo treniraju jer ih očekuju kvalifikacije za popunu 2. HNL koje bi se trebale igrati početkom srpnja

53
Facebook Rad za naš grad

Nakon što su od Hrvatskog nogometnog saveza dobili licencu za 2. HNL, nogometaše petrinjske Mladosti je na treningu posjetio petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović te čestitao igračima, trenerima i upravi.

Facebook Rad za naš grad

„Došao sam danas ovdje prije svega iz poštovanja prema nogometnom klubu Mladost i prema svim onim generacijama igrača koji su ovdje igrali i koji su stvarali ime Mladosti. Gledajući kontinuitet sporta u Gradu Petrinji, onda je sigurno da smo grad sporta i prije svega grad koji nastoji ulagati u ono što je najljepša, najsporednija stvar na svijetu, a to je nogomet. Nogomet je taj koji je predivna vještina u kojoj uživate, u kojoj dajete sve od sebe da bi bili primjer budućim generacijama, ovim klincima za koje smo napravili umjetni teren i uložili mnoga sredstava i vi ste taj uzor koji mora dalje ostati. Kada sam čuo da ste dobili licencu za drugu ligu onda sam bio oduševljen i sretan što sam dio te priče vašeg rezultata, ali i rezultata vašeg predsjednika, predsjedništva, direktora te trenera. Radite stručno i pedagoški s generacijama i to je dobro. Izuzetno je važno imati kontinuitet pobjede, čim ti netko prekine kontinuitet onda mislite da nikad neće biti onako kako je bilo. Mislim da je dobro da zajedno ostanemo u igri i znam da smo svi na neki način različiti, ali uvijek trebamo imati jedan cilj, a to je da Mladost bude u drugoj ligi. Želim vam da bez razlike na koronavirus dobro se pripremite i budete spremni u svakom trenutku“, zaključio je Dumbović.“

VEZANE VIJESTI
Otvoreni radovi na gradnji dječjeg i pomoćnog igrališta te svlačionice u Češkom selu
Facebook Rad za naš grad

Dodajmo kako je dobivanje licence samo korak na putu prema natjecanju u 2. HNL. Naime, Mladostaši marljivo treniraju jer ih očekuju kvalifikacije za popunu 2. HNL koje bi se trebale igrati početkom srpnja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here