Osam medalja osvojili su članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia na Prvenstvu Republike Hrvatske u kombinaciji održanom proteklog vikenda u Sisku.


Natjecanje u kombinaciji najteža je disciplina, jer se sportski plesni parovi natječu i u standardnim i u latinsko-američkim plesovima, te se ukupna ocjena uzima za njihovo rangiranje. Upravo i ovo zahtjevno natjecanje petrinjski plesači odradili su više nego uspješno te se vratili s dvije zlatne te po tri srebrne i brončane medalje i time potvrdili da su najuspješniji sportski plesni klub u Hrvatskoj.


U starosnoj kategoriji „mlađa mladež“ (12 i 13 godina starosti) čak pet petrinjskih plesnih parova ušlo je u finale (od šest parova) i postigli su sljedeće rezultate:

VEZANE VIJESTI
Hrvatska volontira - brojni programi Udruge IKS!


– 1. mjesto SPP Mato Ostružnjak – Hana Sorić
– 3. mjesto SPP Karlo Ostružnjak – Karla Ivaštinović
– 4. mjesto SPP Matija Baljak – Klara Autischer
– 5. mjesto SPP Jan Hanić – Paula Mladić
– 6. mjesto SPP Martin Tomičić – Hanna Maria Ožbolt

Voliš kuhati?


U kategoriji „mladež“ (14 i 15 godina) naslov državnih prvaka ponijeli su SPP David Ljevar – Marta Marki, a brončanom medaljom okitili su se SPP Noa Hanić – Mia Savić.

U kategoriji „starija mladež“ (16, 17 i 18 godina) titulu vicepravka osvojili su SPP Lovro Peraković – Lea Stanić, broncom su se okitili SPP Jakov Bjelac – Magdalena Vidas i peto mjesto osvojili su SPP Filip Franić – Vanesa Augustić.

VEZANE VIJESTI
Na gruntu: pletenje šiblja

U kategoriji „odrasli“ SPP Filip Pelko – Nika Jelić osvojili su 5. mjesto, dok su SPP Marko Šapina – Anja Alispahić bili 10.


Svoje predstavnike petrinjski klub imao je i u kategorijama „veterani I“ i „veterani II“. U kategoriji „veterani I“ nastupili su SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak, a kod „veterana II“ SPP Davor Jambriško – Renata Hartman, te su se oba SPP-a okitili naslovom viceprvaka.

Izvrstan završetak ovog dijela natjecateljske sezone za petrinjske plesače. Čestitke!

Foto: SPK Petrinia

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here