Petrinjski sportski plesni par Juraj i Renata s medaljama iz Moskve

56

Izvanredne rezultate protekla dva vikenda u Moskvi, Rusija, postigli su petrinjski sportski plesni par Juraj Bjelac – Renata Faizerakhmanova. Iza njih je deset izuzetno napornih dana u Moskvi jer su se natjecali na dva velika međunarodna WDSF turnira, koja su trajala svaki po četiri dana, a bili su jedini predstavnici Hrvatske.

Oba turnira okupila su veliki broj natjecatelja te su se Juraj i Renata natjecali u vrlo jakoj konkurenciji, i to samo u svojoj starosnoj kategoriji od 75 parova ušli su u finale (6 parova) i osvojili treće mjesto i brončanu medalju u standardnim plesovima. U latinsko-američkim plesovima osvojili su 16. mjesto. Izuzetan rezultat postigli su natječući se i u kategoriji „odrasli“, dakle u najjačoj starosnoj kategoriji, gdje su u kombinaciji 10 plesova – najtežoj disciplini ušli u polufinale i osvojili 12. mjesto.

VEZANE VIJESTI
Petrinjski plesači s medaljama s još jednog turnira

Proteklog vikenda održan je i domaći bodovni turnir u Krapini, na kojem su nastupili najmlađi članovi Sportskog plesnog kluba „Petrinia“, Matija Baljak – Klara Autischer, te ponovno zabljesnuli na plesnom podiju i u standardnim plesovima osvojili srebrnu medalju a u latinsko-američkim brončanu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here