Pijan skrivio dvije prometne nesreće pa pokušao pobjeći s mjesta prekršaja

Policijski službenici uhitili su 65-godišnjaka koji je s 1.98 g/kg alkohola u organizmu skrivio dvije prometne nesreće i pobjegao s mjesta događaja

79

U četvrtak, 8. srpnja 2021. godine oko 21.40 sati 65-godišnjak je, za vrijeme dok je imao 1.98 g/kg alkohola u organizmu, upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka istočnom kolničkom trakom Mandaličine ulice u smjeru sjevera.

Dolaskom do kućnog broja 2 skrivio je prometnu nesreću i napustio mjesto događaja bez da je vlasniku oštećenog automobila ostavio osobne podatke i podatke o svom vozilu, naveli su iz policije dodajući kako je vozač potom nastavio vožnju, a dolaskom do kućnog broja 2 Ulice Šestine skrivio je još jednu prometnu nesreću te je i ovaj put pobjegao s mjesta događaja.

Nekoliko minuta kasnije policijski su ga službenici pronašli u blizini mjesta događaja i uhitili.

Sljedeći dan doveden je na nadležni prekršajni sud gdje je proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna u iznosu 9.000 kuna kao i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju tri mjeseca, kazali su iz Policijske uprave zagrebačke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here