Pijani vozač naletio na zaustavljeno vozilo – poginula žena

229

U prometnoj nesreći 25 minuta poslije ponoći na cesti između Županje i Štitara poginula je 55-godišnja vozačica automobila zaustavljenog uz rub kolnika, u koji je udario audi kojim je pod utjecajem alkohola upravljao 22-godišnjak, koji je teško ozlijeđen, a njegov suputnik nije ozlijeđen.

Kako je izvijestila vukovarsko-srijemska Policijska uprava, nesreća se dogodila na županijskoj cesti između Županje i Štitara 25 minuta poslije ponoći, kada 22-godišnji vozač iz Štitara zbog neprilagođene brzine nije pravodobno zaustavio osobni automobil audi A4 županjskih registracijskih oznaka.

Prednjim dijelom automobila udario je u opel astru, također županjskih registracijskih oznaka, koji je bio zaustavljan uz desni rub kolnika, a za upravljačem je sjedila 55-godišnjakinja iz Županje.

U sudaru opel astra odbačena je na betonski most te se nakon rotacije zaustavila se na zelenoj površini, a audi se prevrnuo na krov i zaustavio u odvodnom kanalu.

U prometnoj nesreći poginula je 55-godišnja vozačica; 22-godišnji vozač teže je ozlijeđen; a njegov suputnik nije ozlijeđen.

Očevidom koji je vodila zamjenica županijskoga državnog odvjetnika u Vukovaru utvrđeno je kako je 22-godišnjak vozio automobil pod 1,16 g/kg alkohola u krvi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime