S ciljem potpore razvoju malog i srednjeg poduzetništva na svom području, Zagrebačka županija krenula je s izradom Studije predizvodljivosti za Mrežu poduzetničkih inkubatora Zagrebačke županije.

Budući da izrada Studije podrazumijeva Analizu potreba samih poduzetnika, poduzetnika početnika i potencijalnih poduzetnika s područja Zagrebačke županije, molimo sve zainteresirane poslovne subjekte da ispune elektronički upitnik kako bi se dobila što realnija slika postojećeg stanja i potreba u sektoru poduzetništva. Upitnik je u potpunosti anoniman.

Također, za poduzetnike i potencijalne poduzetnike s područja Zagrebačke županije bit će organizirana fokus grupa u srijedu, 5. travnja 2017. godine u prostorijama Zagrebačke županije. Zbog ograničenog broja sudionika sudjelovanje na fokus grupi je potrebno potvrditi na e-mail: marina.puskar@zagrebacka-zupanija.hr najkasnije do petka, 31. ožujka 2017. godine, nakon čega će svi zainteresirani dobiti povratnu informaciju o mogućnosti sudjelovanja i točnom terminu sastanka putem e-mail pošte.

VEZANE VIJESTI
Ulaganja u vodnokomunalnu infrastrukturu

* Molimo da upitnik ispune i sudjelovanje na fokus grupi potvrde ISKLJUČIVO poduzetnici i potencijalni poduzetnici s područja Zagrebačke županije – što automatski isključuje poduzetnike s područja grada Zagreba.

Foto: Zagrebačka županija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here