Policajac James Evans (26) uhićen je i osuđen na četiri godine zatvora nakon što je seksualno iskoristio maloljetnu žrtvu silovanja.

Naime, Evans je 15-godišnju djevojku upoznao preko Interneta i da slučaj bude šokantniji, upustio se s njom u seksualni odnos u automobilu nakon što su se dogovorili da dođe po nju kod psihologa, kod kojeg je pak bila radi ranijeg silovanja. Njihova viđanja rezultirala su ljubavnom vezom kojoj je na kraj odlučila stati majka djevojčice šokirana policajčevim postupkom.

VEZANE VIJESTI
Policajac istraživao krađu pa organizirao da žrtvu ponovno pokradu

Majka je izjavila kako je primjetila čudno ponašanje kod kćeri, a kako joj ona ništa nije povjerila, odlučila je pretražiti njenu sobu u potrazi za odgovorima. Nakon kraće potrage, pronašla je dnevnik u kojem je djevojčica pisala o svome dečku i intimnostima njihovog odnosa. Listajući dnevnik na pod je pala fotografija muškarca odjevenog u policijsku uniformu i ubrzo je shvatila kako je zaista riječ o policajcu. Prema oznaci na značci otkrila je kako se radi o Jamesu Evansu i odmah kontaktirala njegove kolege kako bi ih obavijestila o slučaju. Kolege policajci ostali su zatečeni saznanjem kako je upravo njihov kolega seksualni prijestupnik, jedan od mnogih protiv kojih se bore.

VEZANE VIJESTI
FOTO: Iskusni zagrebački policajac osvojio Kilimanjaro - najviši vrh Afrike!

Evans je ispočetka negirao optužbe, ali suočen brojnim dokazima naposljetku je priznao zločin. Osuđen je na 4 godine zatvora, suspenziju te je doživotno registriran kao seksualni prijestupnik.

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here