Policija kaznila čak 19 vozača zbog brze vožnje u akciji na autocesti A11

Navedena najveća brzina bila je 212 km/h, utvrđena za osobni automobil marke Audi Q8, hrvatskih registracija

362

Sisačko-moslavačka policija na autocesti A11 Zagreb – Sisak u ponedjeljak je provela akciju nadzora tehničke ispravnosti i brzine kretanja vozila. U akciji je sudjelovala i Uprava prometne inspekcije Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture te djelatnici za nadzor najveće dopuštene mase vozila i osovinskog opterećenja Hrvatskih cesta.

Ukupno 19 vozača uhvaćeni su u brzoj vožnji. Njih 15-ero za prekršaj vožnje od 10 do 30 km/h veće od dopuštene, tri vozača za prekršaj vožnje od 30 do 50 km/h veće od dopuštene te jedan vozač koji je upravljao brzinom većom od 50 km/h od dopuštene. Navedena najveća brzina bila je 212 km/h, utvrđena za osobni automobil marke Audi Q8, hrvatskih registracija, kojim je iz smjera Zagreba u smjeru Lekenika upravljao 39-godišnji hrvatski državljanin.

VEZANE VIJESTI
10 medalja za hrvače Petrinje u Zagrebu, Osmanagić brončani u Subotici

Neispravnosti su utvrđeno kod 18 vozila, od čega su kod tri vozila (2 teretna i 1 priključno vozilo) utvrđeni opasni nedostaci te su isključena iz daljnjeg prometa privremenim oduzimanjem registarskih pločica. U nadzoru najveće dopuštene mase vozila utvrđena su dva prekršaja, dok su po Zakonu o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu, ukupno utvrđeno četiri prekršaja.

Ostali prekršaji u posljednja 24 sata

Na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su četiri kaznena djela, odnosno krađe, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Siska, Sunje, Kutine i Novske.

VEZANE VIJESTI
Počasni konzul Moldavije sastao se s petrinjskim gradonačelnikom Dumbovićem

Na području Kutine dogodile su se dvije prometne nesreće, te po jedna na području Petrinje i Hrvatske Kostajnice. U jednoj nesreći s ozlijeđenim osobama jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta.

U tijeku je potraga za nepoznatim počiniteljem koji je s petka na subotu, 12./13. travnja, u Vinkovačkoj ulici u Kutini, ušao u prostorije kluba sa sjedištem u Zagrebu i sa stola ukrao autodijagnostički uređaj vrijedan oko 25.000 kuna.

Iz otključanog podruma ukradena motorna pila

VEZANE VIJESTI
Petrinjski Reformisti predali kandidacijske liste za izbore za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora

Policija traga za lopovom koji je u noći s petka na subotu, 12./13. travnja, u mjestu Jazavica na novljanskom području, iz otključanog podruma ukrao motornu pilu, vrijednosti oko 4000 kuna.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here