Policija uhvatila muškarca koji je u Sisku oštetio automatsku rampu kod tržnice

384

Policijski službenici sisačko-moslavačke u ponedjeljak, 8. srpnja u Sisku su uhvatili 54-godišnjeg muškarca koji je na parkirališnom prostoru Gradske tržnice oštetio automatsku rampu. Zbog počinjenog kaznenog djela oštećenje tuđe stvari, osumnjičeni je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 38-godišnjim muškarcem utvrđeno je da je u subotu, 6. srpnja u prijepodnevnim satima u mjestu Piljenice, Općina Lipovljani, pokušao provaliti u obiteljsku kuću 31-godišnjakinje. Zbog pokušaja provale, osumnjičeni je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

U posljednjih 24 sata još je zabilježeno jedno kazneno djelo na području Kutine za kojeg se zna počinitelj, te dva narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena četiri počinitelja. Po jedno narušavanje počinjeno je na području Kutine i Hrvatske Kostajnice.

U jednom slučaju prekršaj je počinjen fizičkim sukobom, a u drugom slučaju vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika.

Na prometnicama se dogodila jedna prometna nesreća s materijalnom štetom na području Siska u kojoj je počinitelj s mjesta događaja pobjegao, a koji je naknadno pronađen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here