Predsjednik HDZ-a osobno podržao kandidate stranke u drugom krugu lokalnih izbora

511

Premijer Andrej Plenković posjetio je Sisačko-moslavačku županiju,  a prva stanica bila je Kutina i Petrokemija. Odgovarajući na novinarska pitanja o novoj većini i eventualnim prijevremenim parlamentarnim izborima, rekao JE da je rejting HDZ-a dan ranije iznosio 33,7 posto pa bi njemu iz nekog sebičnog kuta gledanja bilo možda najjednostavnije reći “idemo u nove izbore pa ćemo dobiti koji mandat više”. Nakon Kutine, zaputio se u Sisak gdje je u hotelu Panonija zajedno s kandidatima HDZ-a održao motivacijski skup i najavio pobjedu u drugom krugu u Sisku, Petrinji i Kutini u utrci za gradonačelnika i Sisačko-moslavačkoj županiji u utrci za župana.

VEZANE VIJESTI
Plenković: Broj županija ostaje isti, moguća reforma općina

Predsjednik HDZ-a uvjeren je da stranka na tom području ima odličan tim te očekuje uspjeh u drugom krugu lokalnih izbora. Aktualni i kandidat za župana Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić potvrdio je da mu podrška premijera i Vlade puno znači:

Kandidat za gradonačelnika Grada Siska koalicije kojoj je na čelu HDZ Franjo Šaban zahvalio je predsjedniku stranke i Vlade, ministrima i županu na podršci:

Kandidat za gradonačelnika Grada Petrinje Mihael Jurić ponovio je da je zadovoljan rezultatima prvog kruga te naglasio da su već pobijedili na izborima za članove Gradskog vijeća:

VEZANE VIJESTI
FOTO Koncert Jelene Rozge privukao tisuće posjetitelja u Sisak

Na motivacijskom skupu najavljen je još jednom završetak autoceste Zagreb-Sisak do kraja mandata ove Vlade, novi most preko rijeke Odre na ulazu u Sisak te zaključeno kako je ulazak Ive Žinića u drugi krug odličan za kandidate za gradonačelnike i načelnike iz redova HDZ-a, jer će tako biti međusobno još snažniji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here