PRETJERIVANJE? Influencerica nazvala majku 16-godišnjaka jer joj je poslao ružnu poruku

Foto: Instagram

Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković na svom Instagram profilu, na kojem ju prati više od pola milijuna korisnika, odlučila je podijeliti video u kojem opisuje, kako je ona to nazvala, specifičan slučaj hejterske poruke.

“Ne bih reagirala tako kako jesam da se ne radi o dječaku od 16 godina”, rekla je na početku videa.

U videu je objasnila kako se radi o degutantnoj poruci koja se tiče preminulih osoba njene obitelji, a poruku nije htjela ponavljati.

Istraživanjem je došla do broja mobitela njegovog trenera i njegove majke koji su bili zgroženi situacijom.

“Sva djeca su naša djeca i sva djeca su naša odgovornost. Ja nisam majka, ali mislim da svakom roditelju treba ukazati na pogrešku koju su njihova djeca napravila” rekla je Hana, a u opis videa napisala je: “Nadam se da sam pomogla jednoj mladoj osobi da razmišlja drugačije i da misli na posljedice, a nakon ovog videa vjerujem da će ih biti još i više“.

“Nisam bila ljuta, bila sam tužna”, nadodala je.

U komentarima je dobila samo poruke podrške: “Da je više ljudi koji reagiraju na ovakvo loše ponašanje i razmišljanje mladih ljudi…svijet bi bio ljepše mjesto”, “Najveći problem je sto ljepu , kulturnu, i odgojenu ženu kao ti prati puno neodgojenih i Zatrovanih ljudi, strašno sta se dogadja al eto svatko poznat mora računati da toga uvijek ima nažalost . . Svaka cast na reakciji”, Bravo Hana. Svaka ti cast. Sva sam se najezila slusajuci video. Vidi se da ti je srce i dusa cista po tvom pristupu. Keep inspiring us”.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here