Prevarantici dala 8000 kuna za skidanje uroka

431

Iznos od 8000 kuna uplatila je 50-godišnjakinja iz Virovitice prevarantici koja joj je preko društvene mreže poručila da joj može skinuti urok ili će u suprotnom umrijeti netko od njenih bližnjih, no nakon uplate više s tom nepoznatom ženom nije uspjela stupiti u kontakt, pa je prijevaru prijavila policiji.

Virovitičko-podravska policija sinoć je priopćila kako je jučer zaprimila dojavu 50-godišnjakinje da je prevarena od strane nepoznate osobe.

Naime, prevarena je preko društvene mreže stupila u kontakt sa ženom koja joj se predstavljala kao osoba koja pomaže drugima u izlječenju raznih bolesti i skidanju uroka. Također, “otkrila” joj je kako je na nju bačen urok koji ona može ukloniti, ili će u suprotnom netko od njezinih bližnjih preminuti.

VEZANE VIJESTI
Lažni vojnici preko Facebooka prevarili žene za više od 180.000 tisuća kuna

Nakon što je 50-godišnjakinja pristala na zahtjev prevarantice, ona je od nje zatražila da joj prvo uplati 8000 kuna, što je ista i učinila.

Nakon uplate prevarena više nije mogla stupiti u kontakt s navedenom osobom, pa je policiji podnijela kaznenu prijavu zbog prijevare, javlja PU virovitičko-podravska.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here